Werken in de zorg kan soms best spannend zijn. Helemaal als je flexibel aan het werk gaat. Want waar kom je terecht? En bij wie klop je aan als je ergens mee zit? IMCZ begrijpt jouw vragen. We doen er alles aan om een fijne werkplek voor je te creëren.

Thuis bij IMCZ
Bij IMCZ voel je je direct thuis. We ontvangen je met een glimlach, luisteren naar je verhaal en helpen je op weg. Omdat we zelf uit de zorg komen, weten we welk werk bij je past en geven we advies bij vragen uit de dagelijkse praktijk. Bovendien bieden we bijscholing en opleidingen. Zo voldoe je aan de eisen en haal je het beste uit jezelf.

Belangrijke rol
Dat je lekker in je vel zit, staat bij ons voorop. Als flexibele medewerker behoor je immers tot het eliteteam van een organisatie. Je schakelt snel, bent beschikbaar op cruciale momenten en draagt daarmee bij aan continuïteit. Een belangrijke rol!

Flexwerk zorg
Interesse in flexwerk in de zorg? Sluit je dan aan bij ons team. Neem contact op of stap gerust eens binnen. Je bent van harte welkom.

Altijd dichtbij

InterMediCareZorg kent de zorg als geen ander. Wij zijn actief in de regio Stedendriehoek en (Noord) Veluwe. Meer weten? Neem dan contact met ons op.