De zorg verandert continu. Je weet niet wat er gaat gebeuren. En precies daarom bieden flexibele medewerkers uitkomst. IMCZ faciliteert de flexibele schil die jouw organisatie nodig heeft. Omdat we zelf uit de zorg komen, begrijpen we jouw wensen. Zo ben je verzekerd van continuïteit. Elke dag opnieuw.

Van piek en ziek tot vaste pool
Van Helpende tot Verpleegkundige of Verzorgende-IG, we beschikken over medewerkers uit alle lagen van de zorg. Je kunt onze mensen inschakelen op basis van piek en ziek, maar ook vanuit een vaste pool die we speciaal voor jouw organisatie samenstellen. Met elkaar komen we tot een oplossing die perfect bij jouw wensen aansluit.

Uitzendbureau in de zorg
IMCZ is een uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. En dat merk je direct. Onze flexibele medewerkers doen waar ze goed in zijn, hebben plezier in hun werk en beschikken over alle benodigde papieren. Een keer kennismaken? Neem gerust contact op. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Luisteren en kijken

Goede dienstverlening begint met luisteren: naar jouw wensen en jouw visie. We komen daarom graag naar je toe. Ook om een beeld te krijgen bij jouw organisatie, medewerkers en mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op.

‘Vanuit de visie Unieke Zorg voor Unieke Mensen levert Atlant Zorggroep zorg aan cliënten. Atlant is een krachtige speler op het gebied van wonen, zorg, service- en dienstverlening in Apeldoorn. We hebben landelijke bekendheid vanwege expertises op de specifieke doelgroepen Korsakov, Huntington en Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg.’Bij het opstarten van de nieuwe afdeling Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg hebben we binnen de organisatie gekeken welke medewerkers hier graag willen werken. Medewerkers voelden zich betrokken om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Om tijdelijk de lege arbeidsplaatsen op te vangen, waren we in de beginperiode aangewezen op uitzendkrachten. IMCZ, waarmee we al van oudsher samenwerken, heeft ons daarbij ondersteund. Omdat ze hun medewerkers kennen, ervaren zijn in de zorgwereld en onze wensen begrijpen, konden we de uitbreiding van onze organisatie professioneel organiseren. Uiteindelijk hebben we zelfs een aantal uitzendkrachten overgenomen.’ www.atlant.nl

Atlant Zorggroep

In september 2014 ben ik in dienst gekomen bij IMCZ. Ik wilde snel meer ervaring opdoen, omdat ik aan het omscholen was. Dat is in samenwerking met IMCZ zeker gelukt, ik heb in veel verschillende instellingen mogen werken, met diverse doelgroepen. Door IMCZ heb ik me goed kunnen oriënteren welke doelgroepen en werkzaamheden er binnen de zorg zijn. Wat super fijn is, is het persoonlijke contact. Als je IMCZ binnen komt, weten ze echt wie je bent en is er tijd voor een persoonlijk praatje. Ze luisteren naar je persoonlijke wensen, alles gaat in overleg. Ze proberen werk te geven, waar en wanneer jij graag wilt werken.  

John van Pomeren, Verzorgende IG

‘Tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige ben ik begonnen bij IMCZ. Ik stroomde in op niveau 2 en groeide door naar niveau 4. Nu ik mijn diploma binnen heb, weet ik nog niet precies welke kant ik op wil. Het leuke is dat ik bij IMCZ overal van kan proeven. Zo vind ik de technische handelingen bij een revalidatieafdeling leuk en spreekt het persoonlijke contact in de thuiszorg mij erg aan. Daarnaast heb ik de vrijheid om mijn rooster grotendeels zelf samen te stellen. Handig, aangezien mijn vriend ook onregelmatig werkt.’

Kirsten Diks, verpleegkundige

‘Bij ziekte of vakantie kijken we altijd eerst of onze eigen mensen extra kunnen werken. Lukt dat niet, dan doen we een beroep op IMCZ. Vaak gaat het om een invalkracht voor een paar dagen. Blijkt dat we iemand langer nodig hebben, dan kiezen we voor detachering. Daarbij neemt één persoon de zorg over, wat prettig is voor onze ouderen.’ ‘We werken al ruim vijftien jaar samen met IMCZ. De medewerkers bezoeken onze locaties, bellen regelmatig om te vragen hoe het gaat en nemen elk jaar de tijd voor een uitgebreide evaluatie. Die persoonlijke aandacht stellen we op prijs. De betrokken werkwijze draagt bij aan kwalitatief goede medewerkers voor onze organisatie.’ ‘De huidige arbeidsmarkt is krap. We willen onze continuïteit waarborgen en dat geldt ook voor IMCZ. Daarom doen we er alles aan om elkaar te versterken.’

Ronald van Gerrevink en Marian Leferink, Stichting de Goede Zorg

‘Op dit moment werk ik bij verschillende woonvoorzieningen voor ouderen. Ik ben er twintig tot dertig uur per week, waardoor ik mijn eigen plek creëer en een band opbouw met de cliënten. Dat is prettig. Voor de cliënten, maar ook voor mijzelf.’‘In de toekomst zou ik graag een vaste baan willen hebben. De medewerkers van IMCZ weten dat. Omdat ik gedetacheerd word, bestaat de kans dat mijn opdrachtgever mij op den duur overneemt. Het zou mooi zijn als ik vanuit mijn huidige werk de overstap naar een baan kan maken.’

Sabine Averesch, helpende plus

Ik ben voor IMCZ gaan werken, omdat dat heel goed te combineren is met mijn gezin. Je kan vaste dagen werken en als je een feestdag niet wilt werken, hoeft dat niet. In het begin vond ik het heel spannend om op verschillende locaties te werken, maar je leert en ziet heel veel dingen en je wordt hartelijk ontvangen! Als het je ergens niet bevalt of je bent niet goed ontvangen, gaat IMCZ met jou en/of de werkgever in gesprek. Zodat je prettig kunt werken en je welkom voelt en dat vind ik heel fijn aan IMCZ!  

Sharon, Verzorgende IG