Zinvol, snel, leuk, belangrijk, hectisch en mooi! De zorg is elke dag anders. Ondanks de pieken en dalen wil je als flexibele medewerker, teamleider of hoofd van een organisatie op ieder moment goed presteren.

IMCZ: thuisbasis voor de zorg
IMCZ vormt in midden Nederland dé vertrouwde thuisbasis voor flexibel werken in de zorg. We bieden continuïteit, kwaliteit en plezier, waardoor je elke dag op hoog niveau presteert. Groot voordeel is dat we zelf een achtergrond in de zorg hebben. We weten wat jij als werkgever of werknemer belangrijk vindt. Van daaruit zetten we ons in voor een stabiele, flexibel schil. Of voor de baan waarvan je altijd al droomt.  

Kom kennismaken!
Meer weten? We ontvangen je met plezier, luisteren naar je wensen en denken in oplossingen. Want er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Neem gerust contact op of kom langs om kennis te maken. Wie weet tot snel!

Luisteren en kijken

Goede dienstverlening begint met luisteren: naar jouw wensen en jouw visie. We komen daarom graag naar je toe. Ook om een beeld te krijgen bij jouw organisatie, medewerkers en mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op.