Hallo Charlotte! De 27-jarige Apeldoorner sluit zich per 1 augustus aan bij IMCZ. Dan begint zij als Verzorgende IG in de flexpool. Dit is een bewuste keuze: “Zo kan ik uitzoeken wat ik wel en niet leuk vind. Daarbij houdt IMCZ rekening met dat ik graag doordeweeks en overdag wil werken. Voor mij is dat heel gunstig!”

IMCZ denkt met jou mee

Als Verzorgende IG gaat Charlotte cliënten begeleiden met hun dagelijkse zorg. In tegenstelling tot haar vorige baan, kan zij bij IMCZ haar gewenste werktijden aangeven. “In verband met mijn kind wil ik alleen dagdiensten draaien en het liefst niet in het weekend. Bij mijn vorige baan kon dit niet echt en daarom ben ik overgestapt naar IMCZ. Hier heb ik zelf de keuze wanneer en hoeveel ik werk.”

 

Nauw contact

Naast dat IMCZ rekening houdt met haar privésituatie, waardeert Charlotte ook de goede communicatie. “Tot nu toe voelt het gewoon heel goed. De communicatie is heel fijn. Ik heb nauw contact met mijn contactpersonen Sieny en Susan. Als er iets is, dan bellen of appen wij elkaar.”

 

Doenersmentaliteit

Een hart voor de zorg heeft zij niet van een vreemde. Zo deelt Charlotte: “Het willen helpen van mensen heb ik van mijn moeder. Zij werkte vroeger ook in de zorg.” Haar moeders zorgervaring brengt Charlotte soms nog op nieuwe inzichten. “Hiervoor vond ik het even wennen om mensen te wassen. Mijn moeder adviseerde mij om het gewoon te doen. Inmiddels is het wassen al heel normaal geworden en valt het allemaal wel mee.”

Heb jij interesse in werken in de flexpool? Wij denken graag mee wat het beste bij jou past! Neem contact op via info@imcz.nl of 055-5768008.