"De zorg is wat ik ben, wat ik wil. Omdat iedereen bij IMCZ uit de zorg komt, weten wij hoe het in de zorg eraan toegaat."

Hallo Sieny! Sieny zorgt als intercedent dat uitzendkrachten voor de lange termijn aan de slag gaan in de zorg. Zij is de schakel tussen klant en uitzendkracht. Sieny is zeer blij dat ze alles kan halen uit haar werk bij IMCZ. “Alles zit in mijn baan: ik ben zowel intern als extern bezig en heb de vrijheid om mijn functie naar eigen inzicht in te vullen.” In deze blog deelt Sieny haar passie.

Mensenmens

Vorig jaar vierde Sieny haar twintig jaar jubileum bij IMCZ. Een moment om stil te staan waarom werken bij IMCZ haar zoveel voldoening geeft. “Ik ben een echt mensenmens. Als intercedent kom ik met veel mensen in gesprek. Het ene moment zit ik om tafel met een potentiële klant en het andere moment ontmoet ik nieuwe uitzendkrachten.”

Verbonden met de zorg

Haar zorgervaring is een belangrijk onderdeel waarom zij koos voor IMCZ . “De zorg is wat ik ben, wat ik wil. Bij IMCZ is iedereen verbonden geweest met de zorg. Dankzij deze ervaring weten wij hoe het in de zorg eraan toegaat.” Zelf was Sieny ongeveer twintig jaar werkzaam bij diverse zorginstellingen. “In mijn jaren als verpleegkundige werkte ik bij mensen met een verstandelijke beperking. Ook was ik werkzaam in de psychiatrie binnen verschillende afdelingen. “

Ondernemingsfamilie

Na twintig jaar werken in de zorg was zij klaar voor iets nieuws. Sieny koos niet voor het gebruikelijke. “Ik wilde de commerciële kant opgaan. Zo’n omslag maak je bij verpleegkundigen niet vaak mee. Maar ik kom uit een ondernemingsfamilie, dus ondernemen zit in mijn dna. Mijn vader had een grote frituurfabriek in het noorden van het land. Het is niet vastgelegd, maar eigenlijk is hij de uitvinder van de eierbal. In die tijd nam ik vanuit de fabriek bestellingen aan. Daar is het commerciële begonnen.”

Voetjes van de dansvloer

De commerciële kant van Sieny komt ook terug in haar vrijetijdsbesteding. Buiten IMCZ om is zij te vinden op de dansvloer, maar dan achter de schermen. “Ik doe de PR en communicatie van De Gouwe Ouwe Dans Band. Ik zorg ervoor dat zij in kroegen en evenementen kunnen spelen met liedjes uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Bij een optreden kom ik kijken of iedereen het naar hun zin heeft. Daar ontmoet ik ook weer anderen, dat vind ik juist zo leuk.”