Nu de zomervakantie voor de deur staat, gaan veel jongeren op zoek naar een vakantiebaan. Echter, het vinden van een vakantiebaan blijkt dit jaar moeilijker dan voorgaande jaren. Een kwart van de jongeren gaf namelijk aan het lastiger te vinden om een vakantiebaan te vinden dan voor de coronacrisis. 

Dit blijkt uit een enquête van vakbond FNV onder jongeren. Ook werd er gekeken naar de motieven van jongeren om aan het werk te gaan in de zomervakantie. Naast extra geld verdienen, bleek ‘niet de hele zomer thuis willen zitten’ de meest voorkomende drijfveer voor jongeren. Meer dan de helft van de ondervraagde jongeren gaf dit als belangrijkste reden. Ook ‘het opdoen van werkervaring’ en ‘zichzelf nuttig willen maken’ werden veel genoemd.

Dus wil jij nou ook niet de hele zomer thuis zitten en ben je op zoek naar een vakantiebaan waarbij je zelf controle hebt over je uren en werkt in een leuk team? Neem dan eens contact op met onze vestiging in Apeldoorn. Dan kijken we samen naar wat er mogelijk is!