Nu de zomervakantie voor de deur staat, gaan veel jongeren op zoek naar een vakantiebaan. Echter, het vinden van een vakantiebaan blijkt dit jaar moeilijker dan voorgaande jaren. Een kwart van de jongeren gaf namelijk aan het lastiger te vinden om een vakantiebaan te vinden dan voor de coronacrisis. 

We leven in een tijd van veel onzekerheid. Het normale leven is even niet meer zo normaal; bijna heel Nederland zit thuis, boodschappen doen is opeens een militaire operatie geworden en de druk op de zorg is immens groot. Maar hoe ervaren zorgkrachten deze tijd van crisis eigenlijk? Wij belden met drie van onze zorgkrachten over het werken in de zorg in tijden van crisis.

Vanochtend las ik een artikel over een nieuwe campagne van SIRE. Waar zij vorig jaar de campagne #Doeslief introduceerden, omdat mensen naar hun idee een stuk minder aardig voor elkaar werden, is het tij een jaar later volledig gekeerd. Vrijdag 27 maart startte SIRE met de campagne #Daslief. Met deze campagne hoopt SIRE de mensen die iets extra’s doen voor anderen in het zonnetje te zetten en zo mensen te inspireren.