IMCZ creëert de flexibele schil die jouw organisatie nodig heeft. Daarbij combineren we onze ervaring in de zorg met onze kennis van personeelszaken. Zo komen we tot de beste oplossing. Samen met jou.

•    Werving en selectie
Met werving en selectie vinden we de medewerkers die jij zoekt. We analyseren de functie, stellen een goed profiel op en boren de juiste netwerken aan. Van daaruit weten we vraag en aanbod te matchen. Belangrijk, want een sterk team vormt de drijvende kracht achter iedere organisatie.

•    Uitzenden
Uitzendkrachten bieden uitkomst wanneer je veel te maken hebt met pieken en dalen. Onze medewerkers staan op ieder gewenst moment voor je klaar. Daarbij nemen we de werving, selectie en administratie uit handen en ligt de verantwoordelijk voor ontslagrecht en transitievergoedingen volledig bij ons.

•    Payrolling
Groeien, maar tegelijkertijd flexibiliteit behouden? Dat kan met payrolling. Hierbij zet je nieuwe medewerkers niet op je eigen loonlijst, maar op die van ons. Zo beheers je risico’s. Omdat we op een professionele manier uitvoer geven aan onze werkgeverstaken, weet je zeker dat jouw mensen bij ons in juiste handen zijn.

•    Detachering
Tijdelijk een zorgprofessional nodig voor een specifiek project of extra ondersteuning? Via detachering schakel je snel hoogopgeleid personeel in. Onze specialisten hebben ervaring bij verschillende organisaties, waardoor ze vol ideeën zitten. Bijkomend voordeel is dat wij formeel werkgever zijn, maar jij verantwoordelijk blijft op de werkvloer.

•    Poolmanagement
Vertrouwde gezichten zijn belangrijk in de zorg. Daarom bieden we poolmanagement, waarbij we vanuit een vaste pool medewerkers invulling geven aan jouw flexibele schil. We regelen alles, van de administratieve zaken tot de planning. Zo beschik je op ieder moment van de dag over een sterk team.

Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Luisteren en kijken

Goede dienstverlening begint met luisteren: naar jouw wensen en jouw visie. We komen daarom graag naar je toe. Ook om een beeld te krijgen bij jouw organisatie, medewerkers en mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op.